Online konference om landbrug på småøerne

Bliv klogere på landbruget på småøerne og giv dit besyv med.

I begyndelsen af året igangsatte Ø-sammenslutningen en undersøgelse af landbruget på småøerne.

Undersøgelsen er nu i sin sidste fase. 106 landmænd har svaret på et spørgeskema og 485 øboere og fritidshusboere har svaret på et øbo-spørgeskema. Vi har også interviewet en række landmænd om deres aktiviteter og forventninger til fremtiden.

Deltag i online-konferencen
Landbrugsundersøgelsen præsenteres på en online konference tirsdag den 14. juni kl. 19.00 – 21.00.

Her vil de vigtigste pointer fra undersøgelsen blive præsenteret og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. (Find link til rapporten i højre side).

Vi håber på en god diskussion om rapportens anbefalinger, og om hvordan undersøgelsen kan bruges fremadrettet. Det er planen, at bidraget fra aftenens diskussion skal indgå i den endelige rapport.

På konferencen deltager bl.a. repræsentanter fra Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet, Center for Regional- og Turismeudvikling.

Vi forventer derfor både at kunne være meget konkrete i forhold til øerne, og hvordan landbruget ser ud her i dag, og kunne se øernes muligheder og udfordringer i forhold til udviklingen generelt indenfor landbrug, fødevarer, turisme og landdistriktsudvikling.

Deltag i konferencen via dette link

Tilmelding er ikke nødvendig. Alle er velkomne.

Rød traktor på Egholm
Læs mere om baggrunden for landbrugsprojektet

Læs mere om landbrugsprojektet her