Fødevarenetværk på småøerne
PROGRAM (foreløbigt)
Seminar for fødevareproducenter og spisesteder på de 27 danske småøer
Den 28. og 29. oktober 2024
MANDAG:
Kl. 12-13 Frokost og indkvartering
Kl. 13 Velkommen og rammesætning v. Kirsten Sydendal, formand for Ø-sammenslutningen
Kl. 13.15 Præsentationsrunde (2-5 min. pr. deltagende virksomhed)
Kl. 14.15-14.45 Hvordan bruger du ø-fortællingen bedst i markedsføringen?
Kl. 14.45-15.15 Distribution og afsætning – udfordringer og muligheder
Kaffe og kage.
Kl. 15.30-16.15 Vælg dig ind på et af tre spor:
- Market gardening – er det fremtidens fødevareproduktion på småøerne?
- Fødevaregodkendelse og mærkning af fødevarer
- Succesfulde events, pop-up-cafeer og -arrangementer – forlæng sæsonen og se nye forretningsmuligheder
Kl.16.30-17.00 Oplæg fra LAG Småøerne ved Anja B. Knudsen
KL. 17.00-18.00 Netværk
Kl.18.30 Spisning
Kl.19.30 Inspirationsoplæg og smagsoplevelser ved Restaurant Omkring fra Endelave m.fl.
TIRSDAG:
Kl. 7.30-8.30 Morgenmad
Kl. 8.30 Godmorgen og opsamling. v. Hermann Kragh Hare
Kl. 8.45 Workshop – fødevarenetværket fremadrettet
Frugt og kaffe
Kl. 10.30 Oplæg ved FOOD, Food Organisation of Denmark ved Pelle Andersen
Kl. 11.15 Drøftelser v. Hermann Kragh Hare
- Eventuelt fælles distribution af et Småø-mærke
- Interesse for fælles stand på Madens Folkemøde, Kulinarisk Sydfyn og andre messer
Kl. 12.15 Fælles afrunding og opsamling v. Hermann Kragh Hare
Kl.12.30 frokost og tak for nu