Fælles nordisk ungdomslejr 2023

Der er kun 1 ledig plads til danske deltagere!

Kom med på 5 dages sjov, lærerig og hyggelig ø-lejr på den danske sydhavs-ø Fejø nord for Lolland, sammen med 24 unge mennesker fra Danmark, Sverige og Finland.

På lejren bor vi i hyggelige glamping-telte på en lille camping-plads lige ned til stranden. Her skal vi prøve kræfter med en masse sjove og udfordrende aktiviteter, fx snitte sin egen ske, fange sin egen aftensmad, dekorere/brænde sin egen ler-skål, fremstille egne fødevare, samt naturligvis masser af bålhygge, sjov og vandaktiviteter!

Alt hvad det kræver, er at du er mellem 12 og 15 år og bor på en af Danmarks 27 småøer. Nå ja, og så skal du selvfølgelig synes, at det er fedt at prøve nye ting, møde nye venner, og få nye erfaringer, på tværs af lande og sprog (dansk/svensk).

PRAKTISK INFO

Tid og sted
5 dage på Fejø, i Smålandsfarvandet nord for Lolland, med ankomst tirsdag d. 27/6 og hjemkomst lørdag d. 1/7 2023

Pris for opholdet – kost/logi og aktiviteter

780 kr./person, som dækker al kost, logi og aktiviteter. Den enkelte deltager skal selv stå for transport til og fra Maribo st.

Tilmelding
Hurtigst muligt og ”Først til Mølle” for de første to deltagere pr. ø. Der er plads til 8 personer fra DK. Herefter laves en venteliste. Man må gerne melde sig til sammen. Tilmeld dig hos Sammenslutningen af Danske Småøer på sekretariatet@danske-smaaoer.dk

Mobilpolitik:
Da det hele handler om at være sammen med nye mennesker og opleve nye ting, har vi valgt, at mobiltelefoner ikke bruges i løbet af dagen, men en lille stund om aftenen.

Persondata og tilladelser
Ved tilmelding accepteres, at navn, alder og kontaktoplysning deles med alle lejrlederne. Der indhentes også samtykke til aktivitets-deltagelse og evt. brug af billeder, samt børneattester på alle voksne deltagere.

Kontakt ved yderligere spørgsmål
Lejrleder Ann-Mai Hansen, tlf.: 27313993 og mail am.postkasse@gmail.com