Kontorassistent/regnskabsmedarbejder søges

Har du styr på regnskaber, Excel og elektronisk bogføring?
Kan du yde god service til vores medlemmer, bestyrelse, formandskab og samarbejdspartnere?
Så er du måske lige den, vi leder efter, i Sammenslutningen af Danske Småøers sekretariat.

Sammenslutningen af Danske Småøer er en lille, men traditionsrig og veletableret interesseorganisation, der arbejder for at bevare og udvikle de små øer som levende og bæredygtige helårssamfund.

Til vores kontor på Strynø søger vi en kontorassistent/regnskabsmedarbejder på foreløbig 15 timer/uge.

Du skal læres op af og hjælpe vores nuværende regnskabsmedarbejder, som planlægger at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet inden for et par år. Herefter er der mulighed for flere timer til dig.

Arbejdet består primært i bogføring og kontering af foreningens aktiviteter, lønkørsel, ferieregnskab m.m., men du skal også passe telefon og mail, hvor bl.a. foreningens medlemmer fra småøer i hele landet skriver og ringer.

Derudover er der praktiske opgaver i forbindelse med den daglige drift: holde styr på tilmeldinger til arrangementer, booking af lokaler, revidering af medlemslister, postlister m.m.

Til daglig foregår arbejdet på kontoret på Strynø, men to gange om året rykker hele sekretariatet ud af huset i en weekend fra fredag til søndag. Det er til vores repræsentantskabsmøde i november og til generalforsamlingen i maj.

Vi forestiller os, at de 15 timer fordeles på 2-3 dage om ugen, men vi er fleksible. Vores nuværende regnskabsmedarbejder pendler til jobbet fra Langeland, og vi har god mulighed for at tilpasse dine arbejdstider, så de passer med færgetiderne.

Om os
Vi er et lille sekretariat med tre medarbejdere: En sekretariatsleder på fuld tid, en regnskabsmedarbejder på 25 timer og en projektmedarbejder på 20 timer. Derudover arbejder vi tæt sammen med vores formand, næstformand og foreningens øvrige bestyrelse.

Vi har et godt og tillidsfuldt, kollegialt sammenhold i en travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften.

Vi hjælper og støtter hinanden, og vi ser det som en fælles forpligtelse, at alle har det godt, og at opgaverne bliver løst.

Vi har god opbakning fra vores engagerede medlemmer ude på de danske småøer og fra vores formandskab og bestyrelse.

Vores forventning til dig
Ordenssans ud over det sædvanlige.

Har helt styr på Excel, bogføring og regnskaber og er indstillet på at sætte dig ind i nye elektroniske systemer jf. den nye regnskabslov.

Godt humør og serviceminded. Kan lide at være i kontakt med mange forskellige mennesker i løbet af en dag.

Forståelse for arbejdet i en lille organisation, hvor vi vægter det gode samarbejde med øboere og samarbejdspartnere meget højt.

Uddannelse som kontorassistent eller regnskabsassistent eller med erfaring fra lignende arbejde er en fordel.

Løn
Efter aftale jf. kvalifikationer.

Opstart
1. november 2023 eller snarest muligt herefter.

Arbejdstid
15 timer/uge med mulighed for flere timer på længere sigt.

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 11. oktober 2023.
Vi forventer at afholde jobsamtaler den 25. oktober.

Ansøgning samt CV sendes til Sammenslutningen af Danske Småøer på mail: sekretariatet@danske-smaaoer.dk.    Skriv “Ansøgning” i emnefeltet.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt sekretariatsleder Lise Thillemann Sørensen, Sammenslutningen af Danske Småøer, ls@danske-smaaoer.dk, tlf. 62 51 39 93.